Om oss i gee haw

Våren 2012 ligger Tobias Thorleifsson i hardtrening på Finse. Målet er en tre måneders ekspedisjon i Canadisk Arktis. I forbindelse med treningen testes det ut utstyr og det gjennomføres modifiseringer. Når ekspedisjonen starter, i en av verdens største og kaldeste villmarker, 1. april 2013 skal alt utstyret være optimalt.

På Finse denne våren i 2012 er også den svært erfarne hundekjøreren Jan-Erik Bårli. Over en kaffe på det legendariske langbordet på Finse 1222 blir ideen om å utvikle en Parkas født. Gjennom de neste fire årene utvikles, testes og designes GEE HAW.

Potensialet for å lage et nytt kvalitetsprodukt er stort. De parkas som er tilgjengelige på dagens marked er ofte for tunge når de samtidig skal tåle sterk kulde, tåler ikke å bli brukt sammen med hunder, har for små hetter og de mangler flere funksjoner som gjør en parkas komplett.. Erfaringene fra tusenvis av timer bak hundespannet og hundrevis av døgn på ekspedisjon i Arktis og testing av jakken på telturer med barn, sommer og vinter, til sjøs, og i byen blir sammenstilt.

Målet har vært å lage en jakke som tåler og fungerer optimalt i verdens tøffeste klimaer, men med en design og funksjonalitet som varmer i byen eller i hytteveggen etter en lang skitur.

På en ekspedisjon er en parkas en luksus. Følelsen av varme, komfort og trygghet i kulde omgitt av isbjørner og polarulver er en følelse vi ønsker å dele gjennom GEE HAW. Lykken ved å være varm bak et hundespann midtvinters i Femundsmarka er en følelse vi ønsker å dele gjennom GEE HAW

Vinteren 2016 var vi stolte av å lansere første utgave av GEE HAW, Norges råeste parkas!

Hilsen

Tobias, Jan-Erik, Jahn, Rene, Håvard og Martin.